ATM hálózat
A pénzkiadó automatákon keresztül magánszemélyek és vállalkozások számára kibocsátott bankkártya segítségével a hét 7 napján, a nap 24 órájában hozzáférhető a pénzforgalmi számla egyenlege.

10 hasznos tanács, mielőtt tranzakciót kezdeményezünk egy ATM-nél

Az ATM-eken a következő funkciókat érhetik el:

PIN módosítás ATM-en:

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ATM-en keresztül tetszőleges PIN kódot rendeljen a bankkártyájához. Az egyes kártyákhoz tartozó PIN kódok bármikor újra módosíthatók. Az új kód a megújított bankkártyáknál is megmarad. Az új PIN kód azonnal érvénybe lép. A PIN módosítás szolgáltatás nem elérhető, ha a bankkártya 40 napon belül lejár.

A funkció használata a kártya behelyezését követően a PIN kód megadásával érhető el a képernyőn megjelenő ’PIN CSERE’ menüpont kiválasztásával. Az új PIN kódot kétszer kell megadni. Ha sikeres a PIN csere, akkor erről értesítést ad az ATM. Sikertelen esetben (ha a két megadott PIN kód nem egyezett) újra bekéri az új PIN kódot, vagy amennyiben a kártya 40 napon belül lejár tájékoztatja erről az ügyfelet és jelzi, hogy nem hajtható végre a tranzakció.

Mini kivonat nyomtatása ATM-en:

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokos ATM-en lekérdezze az utolsó öt sikeres bankkártya tranzakcióját egy hónapra visszamenőleg. A kivonat ATM bizonylatra kerül kinyomtatásra, ezért annak kis mérete miatt csak a tranzakció dátuma, az összege, annak devizaneme és a tranzakció típusa (ATM pénzfelvét, vásárlás, mobil egyenleg feltöltés stb.) szerepel a bizonylaton. A kivonat nem tartalmazza a nem pénzügyi tranzakciókat (pl. egyenleg lekérdezés, PIN csere). A lekérdezés a készpénzfelvételhez hasonlóan PIN kód megadásával történik a megfelelő menüpont kiválasztásával.

A Téti Takarék ATM-jei:

►  Tét, Fő u. 86.

Győr, Kodály Z. u. 22.

Győr, Bartók Béla u. 5.

Győrszemere, Győri u. 61.

Győrszentiván, Kör tér 65.

Integrációs ATM kereső.

 

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elérhetőségek
Telefon: (96) 561-240
Fax: (96) 561-243
Email: kozpont@tet.tksz.hu
Cím: 9100 Tét, Fő u. 86.
Téti Takarék © 2009.