ATM hálózat
A pénzkiadó automatákon keresztül magánszemélyek és vállalkozások számára kibocsátott bankkártya segítségével a hét 7 napján, a nap 24 órájában hozzáférhető a pénzforgalmi számla egyenlege.

10 hasznos tanács, mielőtt tranzakciót kezdeményezünk egy ATM-nél

Az ATM-eken a következő funkciókat érhetik el:

PIN módosítás ATM-en:

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ATM-en keresztül tetszőleges PIN kódot rendeljen a bankkártyájához. Az egyes kártyákhoz tartozó PIN kódok bármikor újra módosíthatók. Az új kód a megújított bankkártyáknál is megmarad. Az új PIN kód azonnal érvénybe lép. A PIN módosítás szolgáltatás nem elérhető, ha a bankkártya 40 napon belül lejár.

A funkció használata a kártya behelyezését követően a PIN kód megadásával érhető el a képernyőn megjelenő ’PIN CSERE’ menüpont kiválasztásával. Az új PIN kódot kétszer kell megadni. Ha sikeres a PIN csere, akkor erről értesítést ad az ATM. Sikertelen esetben (ha a két megadott PIN kód nem egyezett) újra bekéri az új PIN kódot, vagy amennyiben a kártya 40 napon belül lejár tájékoztatja erről az ügyfelet és jelzi, hogy nem hajtható végre a tranzakció.

Mini kivonat nyomtatása ATM-en:

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokos ATM-en lekérdezze az utolsó öt sikeres bankkártya tranzakcióját egy hónapra visszamenőleg. A kivonat ATM bizonylatra kerül kinyomtatásra, ezért annak kis mérete miatt csak a tranzakció dátuma, az összege, annak devizaneme és a tranzakció típusa (ATM pénzfelvét, vásárlás, mobil egyenleg feltöltés stb.) szerepel a bizonylaton. A kivonat nem tartalmazza a nem pénzügyi tranzakciókat (pl. egyenleg lekérdezés, PIN csere). A lekérdezés a készpénzfelvételhez hasonlóan PIN kód megadásával történik a megfelelő menüpont kiválasztásával.

A Téti Takarék ATM-jei:

►  Tét, Fő u. 86.

Győr, Kodály Z. u. 22.

Győr, Bartók Béla u. 5.

Győrszemere, Győri u. 61.

Győrszentiván, Kör tér 65.

Integrációs ATM kereső.

 

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elérhetőségek
Telefon: (96) 561-240
Fax: (96) 561-243
Email: kozpont@tet.tksz.hu
Cím: 9100 Tét, Fő u. 86.
Téti Takarék © 2009.